mamaplus

Ce mesaj i-a transmis Andra lui Cătălin Măruță, chiar de ziua lui

-
//
27.01.2020

Astăzi, 27 ianuarie, celebrul prezentator Cătălin Măruță își serbează ziua de naștere. Vedeta de la PRO TV împlinește 42 de ani. Cu această ocazie, soția sa, artista Andra, i-a scris un mesaj emoționant pe Facebook.

„E ziua lui si întotdeauna vreau sa sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e si al lui si invers, nu? La mulți ani, dragul meu. Ești tot ce mi-am dorit!”, a scris vedeta pe pagina de socializare.

La rândul său, Cătălin Măruță, a postat, de asemenea, un mesaj pe contul de Facebook, la împlinirea vârstei de 42 de ani.

„De ziua mea, nu pot să îmi doresc decât să am în fiecare zi înțelepciunea de a mă bucura de oamenii din viața mea. Vă mulțumesc pentru mesaje si urări! Vă trimit și eu un gând bun!”, a scris vedeta PRO TV.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul românesc. Împreună au doi copii: David (opt ani) și Eva (patru ani).

Măruță a vorbit, într-un interviu, despre viața de familie. Prezentatorul spune că și-ar dori să petreacă mai mult timp cu cei doi copii, însă filmările îl cam împiedică.

„De multe ori a însemnat să merg de la ora 7 dimineața, să plec la filmări, să mă duc la emisiune, iar după emisiune să plec la alte filmări. Normal că-mi doresc să stau mai mult cu copiii şi mă bucur de fiecare dată că eu sunt cel care îi duce la şcoală şi la grădiniță, dimineața, Andra fiind cea care îi ia. Îmi place foarte tare treaba asta”, a mărturisit Cătălin Măruță.