Ce exerciții face Pippa Middleton în timpul sarcinii

Ce exerciții face Pippa Middleton în timpul sarcinii

-
//
13.09.2018

Sora Ducesei de Cambridge mai are doar o lună până când va deveni mamă, însă ea nu a renunțat la sport, așa că a ales să facă exerciții inspirate din balet.

Ce exerciții face Pippa Middleton în timpul sarcinii

Pippa Middleton a scris într-un articol pentru Waitrose Weekend despre beneficiile antrenamentului inspirat din exercițiile de balet pentru femeile însărcinate. Aceasta a explicat că exercițiile la bara specială de balet o ajută să își păstreze forma fizică și postura: 

„Sunt departe de a fi o balerină, însă nu vreau să am un stil de mers precum cel al unui pinguin și să umblu cu o postură greșită.

Aceasta a explicat exercițiile pe care le face și a spus că a făcut astfel de antrenamente pe toată perioada sarcinii.

 „Am continuat să practic exerciții la bară pe perioada sarcinii – o forma de antrenament inspirat din balet care implică mișcări mici, care ajută la dezvoltarea mușchilor într-un mod plăcut – sau cel puțin așa sper”, a declarat Pippa.

Ce exerciții face Pippa Middleton în timpul sarcinii

În rubrica ei specială din revistă, Pippa a anunțat în luna iunie că este însărcinată, după ce primele zvonuri au început să apară în aprilie. Ea a vorbit de-a lungul acestei perioade despre schimbările din corpul ei, însă ea a declarat că prin sport simte că are mai multă putere.

Deși mai este doar o lună până la nașterea copilului, nimeni nu știe dacă Pippa și soțul ei, James Matthews vor avea o fată sau un băiat, ei alegând să nu dezvăluie acest detaliu nimănui, nici măcar lui Spencer Matthews, fratele lui James.

Sursa: elle.ro