Ce construcții vor apărea lângă Shopping Malldova

Ce construcții vor apărea lângă Shopping Malldova

-
//
20.04.2018

În Capitală va fi deschis al doilea hotel din rețeaua Radisson Blu. Hotelul va fi construit în apropierea centrului comercial și de divertisment Shopping Malldova. Alături de hotel, vor mai fi ridicate două clădiri cu 30 de etaje. Zgârie-norii vor deveni un centru ultramodern de birouri din categoria A+. În același timp, cele două clădiri au fost complet închiriate chiar de la etapa proiectului, scriu cei de la Newsmaker.md.

Ce construcții vor apărea lângă Shopping Malldova

Informații referitor la proiectele de dezvoltare din apropierea Shopping Malldova au fost relatate sursei citate de către mai multe persoane care au dorit să-și păstreze anonimatul. Unul dintre aceștia, care lucrează la hotelul Radisson Blu din Chișinău, a spus că lângă mall va fi rdiciat un alt hotel în rețeaua Radisson. Acest lucru a fost confirmat de o sursă familiarizată cu situația de pe piața hotelieră. Primul interlocutor a spus că a văzut conceptul noului proiect hotelier.

De menționat că, acum, pe locul unde urmează să fie ridicat cel de-al doilea hotel Radisson, oficial, au loc lucrări de construcție a unei parcări.

Un alt interlocutor al sursei citate, care este familiarizat cu situația de pe piața imobiliară, a declarat că, în afară de parcarea subterană pentru clienții mall-ului, lângă aceasta va apărea un hotel și două clădiri înalte.

O altă sursă familiarizată cu detaliile proiectului, a declarat că parcarea, care este deja în construcție, va deveni fundația pentru viitorul centru de oficii. Aici vor fi ridicate două clădiri cu 30 de etaje, sub formă de lumânări. Potrivit lui, zgârie-norii vor fi inaugurați anul viitor, dar deja de pe acum au fost închiriate de compania IT Endava.

Ce construcții vor apărea lângă Shopping Malldova

Citește continuarea pe tv8.md