Caz fără precedent! Și-a hrănit copilul cu clor în speranța de a-l trata de autism

Caz fără precedent! Și-a hrănit copilul cu clor în speranța de a-l trata de autism

-
//
20.02.2018

Un tată din Indianapolis şi-a acuzat luna trecută soţia de hrănirea copilului lor cu clor pentru a-l trata de autism.

Caz fără precedent! Și-a hrănit copilul cu clor în speranța de a-l trata de autism

Conform bărbatului, soţia sa a aflat de acest ''remediu'' pe un grup de Facebook.

Poliţia a arestat-o pe femeia în vârstă de 28 de ani după ce aceasta a pus picături de acid clorhidric şi soluţie de purificare a apei în băutura fiicei sale. Combinaţia extrem de periculoasă ce se transformă practic în clor este vândută sub denumirea de Miracle Mineral Solution sau Master Mineral Solution, fiind ''recomandată'' pentru nenumărate boli precum autismul, cancerul, SIDA sau hepatita. 

Conform Washington Post, poliţia nu a dezvăluit numele părinţilor sau vârsta copilului ce a intrat în custodia Serviciului pentru Protecţia Copiilor. Agenţia guvernamentală din SUA, Food and Drug Administration a publicat în 2010 un avertisment pentru oprirea imediată a utilizării MMS-ului. Însă site-ul oficial al medicamentului defineşte produsul ca fiind ''un compus extrem de puternic,'' care a trecut ''testul timpului deoarece funcţionează''.

Conform Centrului de Control şi Prevenţie a Bolilor din SUA nu există un medicament pentru autism. Însă există medicamente ce pot ameliora simptomele afecţiunii. Cei ce promovează acest tip de tratment sugerează că ''vindecă'' autismul prin îndepărtarea chimicalelor toxice. FDA informează că printre efectele secundare ale utilizării medicamentului se numără deshidratarea, insuficienţă renală şi moarte. 

Sursa: descopera.ro