mamaplus

Carantina bat-o vina! Kim Kardashian nu a mai făcut duș de două săptămâni

-
//
22.04.2020

Kim Kardashian și-a șocat fanii când a mărturisit că de două săptămâni nu și-a mai făcut duș. De când a intrat în carantină din cauza noului coronavirus, vedeta internațională a renunțat să-și mai facă baie și nu își mai perie părul.

Se pare că viața în autoizolare a celebrei Kim Kardashian nu este deloc una bună. Vedeta a renunțat la igiena intimă din cauza programului prea încărcat și astfel că a ales să renunțe la aș mai face baie. Fără prea multe rețineri Kim Kardashian a recunoscut că nu și-a mai făcut duș de două săptămâni.

”Părul meu este un dezastru de când a început carantina din cauza COVID-19. S-au închis toate saloanele de înfrumusețare și sunt obligată să mă machiez de două ori pe zi pentru că tenul meu s-a îngrășat foarte tare. Trebuie să îmi educ copiii care fac școala de acasă și să am grijă de ei pentru că bonele nu mai vin la noi. Este o presiune mult prea mare și nu mai am timp să fac duș cu săptămânile”, a declarat Kim Kardashian.

Vedeta a rămas fără bonă, iar acum, în timpul pandemiei de coronavirus, este nevoită să își ajute copiii la teme. Pe lângă toate acestea, Kim Kardashian nu a renunțat la filmările pentru emisiunea 'Keeping up with the Kardashians' și se schimbă de două ori pe zi pentru show. De asemenea, Kim a declarat că este obligată să se machieze singură acum.