mamaplus

Cântăreața Nico, internată de urgență la spital

-
//
20.09.2019

Dietele care promit rezultate fabuloase într-un timp cât mai scurt pot duce la o pierde rapidă a kilogramelor în plus, dar se întâmplă de foarte multe ori ca acestea să producă un dezechilibru la nivelul organismului. Printr-o astfel de situație a trecut Nico. Cântăreața a ajuns la spital după ce a ținut o dietă celebră în toată lumea.

mamaplus

Deși are o siluetă foarte bine proporționată, Nico recunoaște că, la fel cum se întâmplă în cazul oricărei femei, există perioade în care kilogramele în plus ajung să se depună în zonele cu problemele.

O astfel de situație a determinat-o să încerce celebra dietă Dukan, însă decizia s-a dovedit una neinspirată. Cântăreața a ajuns de urgență la spital în urma deshidratării, începând să se simtă din ce în ce mai rău.

”Am ținut-o câteva zile, m-am deshidratat. Am pus 2-3 kilograme și de ele nu poți să scapi decât cu diete d-astea șoc. Am slăbit 6 kilograme în 7 zile. Cu dieta Dukan, în primele zile, slăbești 1 kilogram pe zi. Corpul meu nu era obișnuit cu chestia asta. A fost un șoc pentru mine. De la 66 am ajuns la 60, ceea ce e grav penru organism”, a spus Nico.

La 49 de ani, Nico se mândrește cu o siluetă subțire și care îi permite să îmbrace aproape orice articol vestimentar. Nu e de mirare că atunci când se afișează în public alături de fiica ei, cele două sunt privite ca două surori.

mamaplus