“Când fiul meu a murit, am scris aceste 10 reguli”. Trebuie să le citești și tu!

“Când fiul meu a murit, am scris aceste 10 reguli”. Trebuie să le citești și tu!

-
//
11.01.2018

Pentru mulți oameni, copiii sunt adevăratul sens al vieții, astfel încât moartea unui copil este unul dintre cele mai traumatizante evenimente pentru părinți.

“Când fiul meu a murit, am scris aceste 10 reguli”. Trebuie să le citești și tu!

Richard Pringle a fost un  tată mândru care, din nefericire, și-a pierdut fiul, Huey, de 3 ani, din cauza unei hemoragii cerebrale.

La un an după moartea copilului, tatăl a împărtășit pe Facebook cele zece lucruri importante pe care le învățase de când și-a pierdut fiul.

Această postare nu a lăsat pe nimeni indiferent. Timp de două săptămâni, cuvintele tatălui au fost apreciate de 21 mii de persoane, alți 13 mii de utilizatori au distribuit publicația.

1. Prea multă dragoste nu există.

2. Aveți o mulțime de timp. Oferiți-i cel puțin un minut copilului, jucați-vă cu el. Nimic nu poate fi mai important decât asta.

3. Faceți cât mai multe fotografii, selfie-uri, video cu copilul. Niciodată nu știți - poate că acest moment va fi ultimul.

4. Nu trebuie să-l scăldați în bani și cadouri. Nu cheltuiți bani, dar cât mai mult timp pentru a vă distra împreună: scăldați-vă în mare, faceți drumeții, săriți pe trambulină.

5. Cântați împreună. Huey și cu mine am cântat cântecele noastre preferate în mașină, într-o plimbare spre acasă. Acestea sunt cele mai memorabile momente cu el.

6. Apreciați momentele obișnuite petrecute împreună. Luați cina împreună, citiți povești, stați pe canapea – de aceste lucruri simple îți este dor cel mai mult.

7. La despărțire, sărutați-i pe cei dragi. Poate că acesta este ultimul lucru pe care îl faceți pentru ei.

8. Învățați-vă să vă distrați. Indiferent de ocupație – fie că vă plimbați, mergeți la cumpărături, mergeți în mașină - nu uitați să glumiți, să râdeți. Nu vă fie teamă să arătați prost.

9. Scrieți ce a făcut copilul vostru amuzant, neobișnuit sau pentru prima dată. Aceste amintiri vă vor încălzi la vârstele înaintate.

10. Dacă vă puteți săruta copiii noaptea, să-i duceți la școală, să luați micul dejun cu ei, să vedeți absolvirea lor, nunta- atunci sunteți cei mai fericiți oameni din lume. Nu uitați asta!

Sursa: interesno.top