mamaplus

Cancerul tiroidian: un medic oncolog internațional va oferi consultații într-un spital din Chișinău

-
//
24.06.2019

Pentru susținerea pacienților diagnosticați cu cancer tiroidian, Spitalul Internațional Medpark l-a invitat Profesorul Oncolog Cakmakci Metin care va oferi consultații pentru persoanele ce vor să afle o a doua opinie medicală privind tactica de tratament și investigații (vor fi analizate inclusiv cazurile postoperatorii).

mamaplus

Data: 3 Iulie 2019

Adresa: mun. Chișinău, str. Andrei Doga, 24

Programările pentru a 2-a opinie medicală se efectuează în limita locurilor disponibile la numărul de contact: 022 400040.

Pacienții sunt rugați să se prezinte cu următoarele evaluări:

  • epicriza medicală care confirmă diagnosticul;
  • concluzii CT/ RMN/ Pet-CT;
  • rezultat biopsie cu examen histopatologic.

Consultațiile specialiștilor de talie internațională sunt parte a programului Medpark „Sănătate fără Hotare – tratamentul cazurilor grave”, în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizarea post-tratament în țară și peste hotare.

Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliat spitalului american de top John Hopkins – centru de excelență în sănătate, care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicină nucleară, transplantul de măduvă, chirurgia robotică etc. 

Sursa: noi.md