mamaplus

Bebelușul bucătar care face senzație pe internet. Este urmărit de 1,4 milioane de oameni

-
//
26.05.2020

Bebelușul Kobe a devenit noua senzație a internetului. Are doar 1 anișor, dar a reușit deja să fure inimile tuturor cu rețetele sale. Este numit bebelușul bucătar și a ajuns să fie urmărit în câteva luni de 1,4 milioane de persoane.

Împreună cu mămica lui, copilul chef a stârnit curiozitatea multor oameni. Pe perioada pandemiei, micuțul a încercat tot soiul de rețete inedite, prin care a reușit să surprindă.

Mama micuțului a început totul într-o joacă. Și-a dorit să îl distreze pe copil în perioada carantinei, așa că l-a luat cu ea în bucătărie și au făcut diverse preparate. Când a observat cât de bine se distrează copilul ei în bucătărie, Ashley Wian, mama băiețelului, a decis să îl filmeze în ipostazele de chef.

Bebelușul bucătar poate fi urmărit și în continuare, atunci când își prepară smoothie-ul zilnic. Micuțul este adeptul mâncărurilor sănătoase, dar până acum a încercat și rețete de dulciuri, și de pizza. A preparat felurile de mâncare în fața camerei de filmat împreună cu mămica lui. Văzând cât este de talentat, internauții i-au apreciat activitatea rapid și clipurile sale au devenit virale. Femeia s-a arătat foarte surprinsă și atunci când numărul urmăritorilor din mediul online a început să crească surprinzător de mult.

„Aceste videoclipuri haioase sunt despre faptul că gătim împreună și s-au transformat în ceva ce nu ne-am imaginat vreodată. Sunt fericită că fiul meu aduce zâmbetul pe fețele oamenilor într-o perioadă atât de dificilă”, susține Ashley Wian, mama băiețelului bucătar.

În luna aprilie din acest an, micuțul avea un număr de 200 de urmăritori pe rețelele sociale. După o perioadă scurtă, videoclipurile sale de câteva secunde au început să fie vizualizate de nu mai puțin de 1,4 milioane de oameni.