mamaplus

Băiețel de 5 ani, acuzat de hărțuire sexuală la grădiniță

-
//
26.09.2019

Copilul este bolnav de autism, iar părinții acestuia se arată îngrijorați de situația în care s-a pomenit micuțul după un gest oarecum normal. După ce și-a îmbrățișat și și-a sărutat colegii, micuțul a fost numit ”predător sexual”.

mamaplus

Reprezentanții grădiniței East Ridge din Chattanooga, statul Tennessee i-au sunat pe părinții băiatului să îi anunțe că acesta a încălcat limitele decenței.

“Mi s-a făcut rău când am auzit. Vorbim de un copil de 5 ani. Este doar un copil. Cine nu înțelege cum sunt copiii autiști, ar putea să creadă că este vorba despre ceva premeditat. Însă nu este vorba despre așa ceva. Nu înțelege dacă face ceva greșit”, a povestit mama copilului.

“Am aflat că această etichetă de ”predător sexual” va rămâne în dosarul lui pentru toată viața. Acest copil e autist, asta înseamnă că este diferit de un copil normal de 5 ani. Cui să ceri ajutor când școala nu-l ascultă nici pe medicul copilului, care încearcă să explice că acesta nu înțelege ce sunt acelea limite“, este apelul disperat al bunicii lui Nathan.

Sursa