mamaplus

Aura și-a anulat concertul aniversar: ”M-am pomenit într-un moment dificil. Mama mea...”

-
//
24.11.2019

Chiar dacă și-a dorit mult să-și vadă visul împlinit pe scena Palatului Național și anume concertul său solo dedicat celor 25 de ani de activitate, Aura vine acum cu o veste tristă. Artista și-a anunțat publicul că spectacolul nu va mai avea loc pe 26 decembrie așa cum a fost planificat anterior, pentru că mama sa are nevoie de susținere mai mult ca niciodată.

„M-am pomenit într-un moment dificil. Mama mea are nevoie să fiu alături de ea acum, ca mai apoi ea să-mi fie alături. Este cea mai importantă ființă în viața mea. Mi-am dorit mult acest concert și neapărat îl voi realiza, după ce se va însănătoși mama. Știu că deja s-au cumpărat și niște bilete. Vă rog mult, cei care au procurat, să le restituie. Aveți grijă de voi și de cei dragi!”, a scris Aura pe o rețea de socializare.

Menționăm că mama Aurei are acum 70 de ani, iar interpreta a menționat în repetate rânduri că relația lor este una foarte specială, mama ei fiind o persoană foarte grijulie și iubitoare.

”Mama mea are un suflet mare, o inimă bună și dragoste pentru toți. Aș putea să vorbesc mult despre mămica mea cea scumpă, unică, sfântă, îngerul meu păzitor. Te iubesc mult. Vreau să te văd sănătoasă și să ne fii alături încă mulți, mulți, mulți ani”, spunea Aura într-un mesaj adresat anterior mamei sale.

mamaplus