mamaplus

Aura, răvășită de amintiri: ”Sunt 3 ani de când viața mea de cuplu s-a destrămat”

-
//
10.04.2020

Deși nu este pentru prima dată când interpreta vorbește despre despărțirea de Veaceslav Ceban, se pare că amintirea acelui eveniment dureros din viața sa personală este încă vie. Aura spune că au trecut 3 ani de atunci – o perioada deloc ușoară pentru ea.

”Se spune, că cifra 3 este una semnificativă. 3 ani durează iubirea. 3 ani e prima perioadă critică pentru un cuplu căsătorit. 3 ani e perioada, care sfârșește suferinta unei despărțiri și tămăduește definitiv sufetul și inima. Azi, sunt exact 3 ani, când intr-o clipă... viața mea de cuplu s-a destrămat. S-a risipit ca un castel de nisip, de parcă nici n-a existat. Atunci, în acea clipă am înțeles, intuitiv probabil, că acesta este sfârșitul. Sfârșitul unei căsnicii fericite de 15 ani, sfârșitul speranțelor, planurilor și viselor comune, sfărșitul unei iubiri, care promitea să fie pâna la capăt.”, scrie Aura pe pagina sa de Facebook.

Aura și Veaceslav Ceban au conviețuit împreună 15 ani, deși nu au fost căsătoriți. Rodul dragostei lor sunt gemenele Lori și Bety. Chiar dacă despărțirea a avut un impact dureros asupra ei, interpreta spune că abia în toamna anului trecut lucrurile au început să revină la normal. Totodată, ea și-a amintit în postarea sa recentă și despre o călătorie simbolică.

”Probabil nu aveam să-mi amintesc astăzi despre aceasta, dacă nu-mi amintea Facebook printr-o poză făcută în acea zi, departe de casă, intr-un oraș minunat, pe care-l visam să-l vizitez de foarte mult timp. Ironia sortii... Nu a știut nici el (acel oraș) și nici eu, că va deveni martorul unei drame personale din viața mea. Promit să-l reabilitez pe el, acel oraș minunat și să-l vizitez, trăind altfel de sentimente, diferite de atunci. Azi... așa o postare. Poate prea personală, prea tristă... dar viața nu e numai bucurii. Important e să trecem cu demnitate prin toate încercările vieții.”, a mai adăugat Aura în mesajul său.

Pentru că muzica este cel mai bun pansament pentru un suflet de artist, Aura a lansat pe parcursul ultimilor ani trei piese profunde și unice în repertoriul său. Admiratorii au remarcat metamorfoza benefică prin care a trecut artista.