mamaplus

Au apărut primele imagini cu bebelușul Ducilor de Sussex

-
//
08.05.2019

Meghan Markle și Prințul Harry l-au arătat, în premieră, pe fiul lor nou-născut. Băiețelul a venit pe lume acum două zile, pe 6 mai, dar Ducii de Sussex nu au urmat tradiția regală de a arăta bebelușul publicului imediat după ce s-a născut.  

mamaplus

Fanii regali îl vor vedea pentru prima oară pe bebelușul Sussex în această după-amiază, după ce Meghan Markle a născut luni dimineață, potrivit The Sun.

Nu se știe dacă Meghan și Prințul Harry vor dezvălui și numele băiețelului lor. Casele de pariuri din Marea Britanie spun că două nume sunt favorite printre pariori: Spencer și Alexander. 

Cuplul trebuia să primească câțiva jurnaliști din presa britanică pentru a le împărtăși o fotografie cu noul-născut. La cererea noilor părinți, la eveniment va fi și televiziunea americană CBS, lucru care reprezintă o surpriză.

Meghan și Harry ar fi luat decizia ca televiziunea americană să fie prezentă la eveniment pentru a reflecta „interesul național” al poveștii, dar a fost văzută ca o palmă peste față de celelalte televiziuni, inclusiv de cele din jurul Commonwealth-ului.

Un detaliu nelipsit de importanță ar fi că emisiunea de dimineață de la CBS este prezentată de Gayle King, o prietenă apropiată a cuplului regal. Gayle a fost prezentă și la petrecerea de la New York pe care prietenii lui Meghan Markle au dat-o în cinstea copilului înainte ca acesta să vină pe lume. 

Primul fiu al ducilor de Sussex a scris deja istorie prin simpla sa naștere și este considerat un simbol al evoluţiei acestei monarhii considerată una dintre cele mai conservatoare. El este primul membru regal birasial născut în casa Windsor, un adevărat eveniment în monarhiile europene. 

Sursa