mamaplus

”Aștept bebelușul numărul 3!” – o cântăreață celebră a dat vestea cea mare!

-
//
31.01.2020

Ciara este însărcinată pentru a treia oară, iar modul în care a ales să dea această vesta i-a impresionat pe fani. Aflată în vacanță, Ciara a avut o veste importantă pentru fanii ei. Artista a ales să anunțe că este însărcinată pentru a treia oară într-un mod inedit, fotografia sa fiind apreciată de sute de mii de fani.

Aceasta a publicat o imagine în costumul pe baie, sarcina fiind vizibilă, iar în descriere a scris „Numărul 3”, acesta fiind cel de-al treilea copil al artistei. Ciara are o fiică, Sienna Wilson, alături de soțul ei, Russell Wilson, dar și un fiu, Future Zahir Wildburn, din relația cu rapperul Future.

Artista a vorbit recent despre faptul că își dorește o familie numeroasă, spunând că este pregătită să aibă mai mulți copii. „Dacă îl întrebi (pe Russell, n.r.), vorbim de opt copii. O vom lua treptat, dar cu siguranță ne dorim să avem mai mulți copii… Avem timp pentru asta.”, a declarat în noiembrie pentru Extra.

mamaplus

Totodată, Ciara a menționat încă din 2018 că și-ar dori mai mulți copii în cadrul unui interviu pentru revista Wonderland. „Sperăm să fie mai mulți copii. Ei bine, știi, Am timp! Sunt o femeie cu ambiție și am o misiune, așadar când timpul este potrivit, desigur!”, a declarat aceasta.

În cadrul aceluiași interviu a vorbit și despre relația cu soțul ei, Russell Wilson. „Simt că sunt o femeie mai bună datorită lui. Evident am propria viziune pentru mine, dar soțul meu cu siguranță mă face să fiu mai bună și despre asta este o căsnicie. Să vă faceți unul pe altul mai buni.”

Ciara și Rusell Wilson s-au căsătorit în 2016, iar în 2017 a venit pe lume fiica lor, anunțul fiind făcut atunci tot de către artistă prin intermediul unei imagini emoționante.

mamaplus
mamaplus