mamaplus

Anna Kournikova este însărcinată și așteaptă al treilea copil

-
//
30.01.2020

Recent, revista spaniolă HOLA! a publicat o serie de imagini de paparazzi în care cei doi sunt surprinşi pe un yacht, sarcina fostei tenismane fiind destul de vizibilă şi avansată.

mamaplus

Deşi nu a fost nicio declaraţie oficială sau vreo apariţie publică, se pare că imaginile surprinse sunt cât se poate de edificatoare. Cei doi sunt împreună de 18 ani şi îşi vor mări familia cu un nou membru. Anna şi Enrique au împreună doi gemeni, Nicholas şi Lucy, în vârstă de doi ani.

Şi deşi nu se feresc să publice poze cu aceştia, viaţa lor privată a fost extrem de bine păzită, apariţiile publice fiind rare în cei aproape 20 de ani de când sunt împreună.  De altfel, cei doi au surprins întreaga lume când au anunţat naşterea gemenilor în decembrie 2016, iar o poză timidă cu ei a fost publicată abia o lună mai târziu.

mamaplus

Fanii au aflat ceva detalii despre viaţa lor abia când mama lui Enrique, Isabel Preysler, a povestit pentru aceeaşi publicaţie HOLA! cum a fost pentru ei povestea maternităţii: “A fost o sarcină perfect normală şi nu a avut nevoie de odihnă suplimentară. Anna nu se ascunde, doar că are o viaţă normală, este destul de casnică şi familistă”.

Recent, Enrique a povestit şi el despre această nouă ipostază, cea de tată, declarând: “Este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume. Sunt mai responsabil, conduc mai încet, mă gândesc de două ori înainte să fac un lucru prostesc, dar sper să fiu un tată cool şi relaxat”.

Acesta a povestit şi că relaţia lor nu e perfecta, deşi are o soţie foarte bună: “Treci prin momente bune, prin momente grele. E dificil pentru mine să cred că există relaţia perfectă. Nu cred în asta. Dar Anna este, în primul rând, cea mai cool fată din lume. Ea înţelege cine sunt atât de bine, încât e dispusă să sacrifice timpul petrecut cu mine ca eu să îmi văd de cariera mea. E un sacrificiu enorm şi o respect foarte mult pentru asta”.

mamaplus