mamaplus

Angelina Jolie renunță temporar la copii, în favoarea lui Brad Pitt!

-
//
30.07.2019

Anunțul oficial din partea starletei de la Hollywood a venit acum câteva zile. Angelina vrea să îl facă pe Brad tătic full-time, așa că a renunțat la custodia celor șase copii.

mamaplus

Anunțul bombă a venit în weekend din partea vedetelor. Brad Pitt se va ocupa de copiii lor, câtă vreme Angelina va avea în derulare câteva proiecte cinematografice pentru care a semnat deja contractele.

Încă din momentul separării și după anunțul șocant al divorțului, diva a luat hotărârea că va fi singura care va primi custodia copiilor. Ea n-a vrut sub nici o formă să își împartă timpul cu cel al fostului soț și să îi ofere și lui o formă de custodie temporară. De aceea, și copiii au avut de suferit, pentru că brusc le-a fost interzis să mai aibă vreun contact cu celebrul actor.

Angelina dă pentru prima oară semne de înțelegere, pentru că îl lasă pe Brad Pitt să se ocupe de creșterea și siguranța celor șase copii. Înțelegerea lor este însă temporară, iar la finalul verii, la fel ca orice vacanță, și cea pentru Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, și gemenii Vivienne și Knox se va termina.

Pe parcursul acestei veri, Angelina se va afla pe platoul de filmare pentru un nou film. Aceasta va juca în „Those Who Wish Me Dead”, iar producția se desfășoară în New Mexico. Pentru că trebuie să se concentreze foarte mult pe rolul său, Angelina a decis că cei șase copii vor fi mai în siguranță alături de Brad Pitt.

Sursa