Andrei Malahov a confirmat că va deveni tată

Andrei Malahov a confirmat că va deveni tată

-
//
14.08.2017

În timp ce se discuta despre concedierea prezentatorului TV, a ieșit la suprafață o informație potrivit căreia Andrei Malahov intenționează să plece în concediu pentru îngrijirea copilului.

Andrei Malahov a confirmat că va deveni tată

Apoi, la postul de televiziune Pervîi Kanal, colegii prezentatorului TV au anunțat că aud pentru prima dată despre sarcina Nataliei, iar Andrei Malahov a păstrat tăcerea.

Pentru că vestea că cei doi așteaptă un copil a apărut în mod repetat, aceasta nu a fost crezută de toată lumea.

Și iată, Malahov a anunțat că, într-adevăr, după 6 ani de căsnicie, el și soția sa așteaptă un copil. Acesta a făcut anunțul în paginile revistei sale, într-un mod ironic.

“Mă grăbesc să-i bucur pe cetățenii buni și pe cei care, timp de 6 ani, mi-au atacat soția cu întrebări incomode despre situația perinatală în familie. Da, eu și Natasha suntem în așteptarea primului copil! Nu știu dacă voi merge pe urmele directorului general al Teatrului de Operă și Balet din Novosibirsk, Vladimir Kehman, care după nașterea celui de-al patrulea copil, a mers în concediu pentru 3 ani, sau voi merge pe varianta prescurtată ca și Prințul William și Cristiano Ronaldo, care au dedicat mai puțin timp îngrijirii copiilor”, a spus Andrei Malahov.

Andrei Malahov a confirmat că va deveni tată

Deci, toate zvonurile s-au adeverit, Malahov a părăsit postul de televiziune Pervîi Kanal și va deveni în curând tată, ca și Cristiano Ronaldo.

Având în vedere faptul că toți cei trei copii ai fotbalistului au fost concepuți într-un mod mai puțin tradițional, comparația este foarte suspicioasă.

Sursa: Mamaplus.MD