mamaplus

Andreea Marin și iubitul său au oferit primul interviu împreună

-
//
12.11.2019

Andreea Marin iubeşte şi este iubită şi pare să-şi fi găsit fericirea supremă în brațele lui Adrian Brâncoveanu, diplomat de carieră, mai tânăr cu zece ani decât „Zâna”. Cei doi s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit degrabă, mai ales că vedeta trecuse printr-o altă dezamăgire pe plan personal, după divorțul de Tuncay Ozturk.

„Este o onoare şi o plăcere în acelaşi timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a spus, recent, Adrian Brâncoveanu, la Antena Stars.

Andreea Marin, dezvăluiri din intimitate, după ce l-a cunoscut pe Adrian:

„Nu mi-am neglijat relațiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alții nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viață bunătatea profundă, inteligența, umorul şi eleganța. Eu cred că ține (sexul, n.r.) de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îți place, în general. Am o relație cu omul care se ascunde în spatele funcției de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, spunea Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.

Andreea Marin are o fetiță, pe Violeta, din căsătoria cu Ştefan Bănică.