mamaplus

Andreea Marin, sexy într-un costum de baie, fotografiată de iubitul ei

-
//
14.01.2020

Andreea Marin petrece o vacanță frumoasă tocmai în Bali, alături de iubitul ei Adrian Brâncoveanu. Cei doi au hotărât să se detașeze de rutina zilnică și să-și încarce bateriile în una dintre cele mai populare destinații turistice.

De când și-a găsit sufletul pereche, fosta prezentatoare TV este tot mai fericită, iar ultimile sale apariții confirmă acest lucru.

În Bali, Andreea și iubitul ei descoperă locuri impresionante, se simt bine și nu ezită să arate și urmăritorilor din mediul online cum își petrec împreună vacanța. Cei doi au mers la cursuri de yoga, s-au plimbat cu scuterul, dar au avut timp și de multe alte activități interesante.

Deși are 45 de ani, vedeta devine tot mai îndrăzneață. Aceasta a pozat sexy într-un costum de baie, care i-a scos în evidență formele naturale. Fotograful ei a fost chiar Adrian, bărbatul alături de care Andreea trăiește o poveste de iubire.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de doi ani și locuiesc împreună cu Ana Violeta, fiica fostei prezentatoare TV din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.