mamaplus

Andreea Marin se pregătește să devină mămică din nou!

-
//
06.01.2020

La cei 44 de ani ai săi, Andreea Marin nu a ascuns niciodată faptul că își dorește al doilea copil și este optimistă că visul ei se va concretiza în viitorul apropiat, poate chiar anul acesta. 

Fosta Zână a Surprizelor trăiește de mai bine de trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, un bărbat pe care a început să-l expună și public în ultima perioadă. Cei doi formează o adevărată familie, chiar dacă nu cu acte, iubitul vedetei și fiica ei, Violeta, din mariajul cu Ștefan Bănică, înțelegându-se foarte bine.

Dorința Andreei de a-și mări familia este împărtășită și de fiica ei, și de iubit, așa că vedeta speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede. De ce nu, poate chiar anul acesta.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat Andreea Marin.

Deși în prezent ea exclude varianta uneia adopții și speră la o sarcină naturală, în trecut a adoptat la distanță o fetiță din Niger și un băiat din China, pe care îi sprijină financiar.