mamaplus.md

Andreea Marin a primit inelul de logodnă de la iubitul său

-
//
31.01.2019

Chiar dacă vor sărbători doi ani de relație în primăvară, Andreea Marin și iubitul ei, de profesie diplomat, se comportă ca o adevărată familie. Cei doi au fost surprinși la cumpărături într-un magazin de decorațiuni pentru casă. 

mamaplus.md

Vara trecută au apărut şi zvonuri cum că diplomatul i-ar fi pus pe deget şi inelul de logodnă, însă Andreea nu a vrut să le confirme, însă iată că gesturile divei din ultima perioadă nu fac decât să confirme că a fost cerută în căsătorie.

Se pare că aniversarea a doi ani de relație este ocazia perfectă pentru ei să se mute împreună. Click! au surprins-o pe divă alături de partenerul ei la cumpărături, într-un magazin cu decoraţiuni pentru casă. Se pare că „Zâna” intenţionează să schimbe mobila după fostul soţ Tuncay Ozturk.

Andreea Marin s-a îmbrăcat casual, cu haină de blană şi adidaşi, iar iubitul ei  a fost superelegant ,cu o pălărie pe cap şi la costum. Au intrat într-un magazin cu produse de lux din zona Dorobanți. Ajutaţi de o angajată, au văzut toate produsele necesare pentru baie şi bucătărie. Andreea e recunoscută pentru faptul că e „cocoşul” în casă şi are ultimul cuvânt. Aşa că, deşi Adrian a însoţit-o, nu prea a fost nevoie de părerea lui. Zâna a gesticulat, a comparat şi a analizat în detaliu fiecare obiect pe care l-a comandat, mai scrie Click!.

mamaplus.md