mamaplus

Andreea Marin este însărcinată? A apărut cu burtica la o petrecere

-
//
22.05.2019

Invitată recent la un eveniment monden, Andreea Marin a luat audiența prin surprindere cu apariția ei. Nu doar peruca pe care a purtat-o a atras atenția, sau rochia foarte strălucitoare, ci și… burtica! 

mamaplus

Silueta Andreei Marin a trecut prin multe transformări în ultima perioadă, iar cele mai bune rezultate le-a obținut în urmă cu doi ani, atunci când pe baza unei diete-minune a reușit să slăbească foarte mult. Evident, regimul a fost susținut și cu mult sport.

Situația s-a mai schimbat între timp, iar asta au sesizat toți invitații unui eveniment monden unde vedeta și-a făcut apariția într-o rochie foarte strălucitoare în care i se vedea silueta mult mai împlinită, fapt care a născut zvonul că ar putea fi chiar însărcinată.

„Andreea s-a mai îngrăşat, iar la ultimul eveniment la care a participat, aniversarea unui salon de înfrumuseţare, câteva invitate au crezut că este însărcinată. Într-adevăr are puţină burtică, dar arată bine în continuare, să nu fim răutăcioşi”, a spus o persoană care a fost prezentă la evenimentul respectiv.

Sursa