mamaplus

Andreea Marin a adoptat doi copii: „Mă bucur că am putut să pun umărul și eu”

-
//
06.02.2020

Ține foarte mult la gesturi caritabile și are un suflet uriaș. Andreea Marin a mers atât de departe încât a înfiat doi copii, care nu aveau parte de o viață atât de roz. Le-a oferit acces la educație și, datorită contribuției vedetei și altor zeci de oameni implicați, au crescut mari și duc o viață așa cum ar trebui să aibă toată lumea.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Andreea Marin a adoptat doi copii. Pe vremea când era ambasador UNICEF, a fost în vizită în Africa, acolo unde a pus ochii pe o fetiță din Kenya. Profund impresionată de situația ei, vedeta a înfiat-o, la distanță, pe copilă.

Nu s-a oprit aici. A urmat pe urmă un al doilea copil, de data asta un băiețel din China. Vorbind despre cei doi, Andreea Marin s-a declarat bucuroasă că a putut să ajute niște copii care nu aveau parte de educația și de viața pe care ar fi putut să o aibă.

„Am un băiețel în China şi o fetiță în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alți părinți din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educațional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îți creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă, potrivit Libertatea.

În prezent, cei doi copii adoptați ai Andreei Marin sunt majori, iar viața lor s-a schimbat complet.