mamaplus

Andreea Bălan va face nuntă și botez în aceeași zi: „Voi purta trei rochii”

-
//
27.06.2019

Andreea Bălan a dezvăluit în premieră lucrurile neștiute despre căsătoria ei cu George Burcea, care a avut loc în America. Actul de căsătorie nu ar fi valabil. Cântăreața și partenerul ei de viață au anunțat că fac nuntă anul acesta, în luna septembrie. În aceeași zi va avea loc și botezul Clarei, cea de-a doua fiică a lor.

mamaplus

Artista a explicat care este situația în ceea ce privește căsătoria ei cu actorul George Burcea.

„Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței, facem și nunta. Va fi pe 15 septembrie. 

Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la aparate dacă se întâmpla ceva”, a mărturisit Andreea Bălan.

Sursa