mamaplus

Andreea Bălan și George Burcea, împreună cu fetițele lor de Ziua Copilului

-
//
02.06.2020

Andreea Bălan și George Burcea s-au reîntâlnit cu ocazia Zilei Copilului, când actorul a venit să își vadă fetițele. Ambii părinți au postat pe rețelele sociale story-uri care ilustrează cât de bine s-au simțit și cum s-au distrat Ella și Clărița.

Andreea Bălan a postat mai multe clipuri video cu cele două fetițe care par să fi avut parte de 1 iunie pe cinste, iar George Burcea a dorit să arate că se ocupă în continuare de fetițe și nu lipsește de la evenimentele importante din viața lor.

mamaplus

Artista a precizat că actorul vine o dată pe săptămână să le vadă pe fete: 

„George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine”, a declarat Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni TV.

mamaplus

Totodată, Andreea Bălan a ținut să precizeze că nu exclude posibilitatea de a iubi din nou și de ce nu, să se recăsătorească.

„Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească…Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități. Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire”, a punctat cântăreața.

Andreea Bălan a povestit și prin momentele grele prin care a trecut, șocul pe care l-a avut de depășit în legătură cu separarea de George Burcea, tatăl fetițelor sale.

„În prima fază, am fost șocată și supărată, și apoi, când a trebuit să ies public și să confirm, am intrat pe mecanismul de shut down al emoțiilor și am fost amorțită emoțional. Acționam doar în baza minții, fără să îmi dau seama de ceea ce simt. De mic copil, ca să pot să trec peste șocuri sufletești, am avut acest mecanism de anihilare a emoțiilor și am acționat în funcție de ce îmi spunea mintea. Pe social media nu am arătat ce am simțit cu adevărat, pentru că nu am vrut să spună publicul că mă victimizez. Unii oameni sunt răi și râd de suferința ta” , a mărturisit Andreea în legătură cu divorțul de George Burcea.