mamaplus

Andreea Bălan a recunoscut: „Nu suntem împreună”. Apropiații sunt alături de ea

-
//
26.02.2020

Andreea Bălan și actorul George Burcea nu mai sunt împreună, iar acest lucru l-a recunoscut cântăreața pe contul ei oficial de Instagram. Ce a determinat-o pe artistă să spună adevărul?

În presa mondenă au apărut mai multe zvonuri referitoare la relația Andreei Bălan cu George Burcea. Deși aceștia nu au ieșit în public să clarifice situația, artista a răspuns la mesajul unei persoane pe rețelele sociale. Mai exact, Andreea Bălan a scris că nu mai este împreună cu actorul George Burcea.

„Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declarație, scurtă și la obiect, punct. „Suntem împreună”, „nu divorțăm” sau „relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea”. Nu crezi? Oricum multă sănătate vă doresc”, i-a scris o persoană în mediul online.

„Nu suntem împreună”, a fost răspunsul clar și direct al artistei.

mamaplus

Deși se pare că aceasta trece printr-o situație destul de dificilă, apropiații și fanii artistei o încurajează să meargă mai departe. Actrița Diana Dumitrescu i-a lăsat un comentariu unde îi spunea că „o să fie bine”.

În mijlocul scandalului de divorț, soțul Andreei Bălan s-a ales cu dosar penal. George Burcea a fost prins drogat la volan, ieșind pozitiv la testul pe care polițiștii i l-au făcut.

George Burcea a fost prins de polițiști pe 21 februarie, la ora 10:00, sub influența unor substanțe interzise. Bărbatul se deplasa la volanul unui Mitsubishi și a fost oprit de autorități în dreptul localității ilfovene Voluntari. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină.

Ulterior, actorul a fost dus la IML pentru a-i recolta probe de sânge și de urină.

„A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au mărturisit surse apropiate lui.