mamaplus

Andreea Bălan, despre drama prin care a trecut după a doua naștere: „Nu cred că voi mai putea avea copii”

-
//
04.04.2019

Andreea Bălan a fost greu încercată în ultima perioadă și a slăbit după toate intervențiile chirurgicale, iar recuperarea va dura mult mai mult decât speră ea.

După ce în timpul operației de cezariană cântăreața a suferit un stop cardio-respirator survenit în urma unei embolii amniotice, lucrurile pentru ea nu au stat mai bine nici după ce și-a revenit din această primă intervenție.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Bălan a făcut câteva declarații dureroase despre drama prin care a trecut după a doua naștere.

„Am început să sângerez peste tot. Medicii şi-au dat seama că este embolie amniotică, această problemă de fapt mi-a provocat stopul cardiac. Operaţia a fost foarte complicată. Mi s-a făcut transfuzie de sânge. Eu nu îmi mai amintesc însă nimic. Am fost inconştientă două zile!”, a povestit vedeta.

Au mai urmat încă 3 intervenții chirurgicale în ultimele săptămâni, iar abia acum Andreea poate zâmbi din nou și să fie încrezătoare că totul este bine. Totuși după un asemenea incident, recuperarea va dura aproape jumătate de an.

„Nu cred că voi mai putea avea copii!”, a mărturisit Andreea Bălan.

Sursa