mamaplus

Andreea Bălan a ajuns de urgență cu fiica cea mică la spital. Micuța a fost anesteziată

-
//
07.01.2020

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan a plecat cu familia în vacanță, pe insula Mauritius, pentru a se bucura de clipe cât mai frumoase. Evident, călătoria în scop recreativ a devenit, imediat, un coșmar, pentru că Andreea a constatat la un moment dat că micuța ei nu mai putea respira. Astfel, ea a fost nevoită să o ducă de urgență la spital pe cea mică.

Fetița a fost imediat anesteziată de medici, după ce au depistat că are enterocolită. Mai mult decât atât, nici Ella, fetița mai mare nu era prea bine. În urmă cu puțin timp și ea a avut aceleași stări ca surioara sa.

Fosta componentă a trupei Andre a povestit că nu a fost deloc impresionată de spitalul din Mauritius. De altfel, medicii se pare că au reușit cu multă greutate să-i găsească celei mici vena pentru a-i acorda primul tratament. Pentru că nu au putut să facă acest lucru, doctorii au luat decizia să o anestezieze pe micuță pentru a nu avea parte de o experiență traumatizantă.

În cele din urmă, Clara Maria și-a revenit și, conform informațiilor oferite de Andreea Bălan, micuța are parte de tratamentul perfect.

mamaplus