mamaplus

Andra a vorbit despre cel de-al treilea copil: „Ne dorim o familie mare!”

-
//
20.02.2020

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România are o carieră de succes în industria muzicală, însă și pe plan personal este, totodată, un om fericit și împlinit, alături de Cătălin Măruță și de cei doi copii ai săi. Dar ce spune Andra despre familia sa?

Cântăreața a revenit de curând pe micile ecrane, în ipostaza de jurat al emisiunii Românii au Talent. După ce termină filmările, acasă o așteaptă cu drag familia ei, formată din Cătălin Măruță și cei doi copii ai săi, David și Eva. Într-un interviu acordat publicației Libertatea, Andra a fost întrebată dacă își mai dorește un copil.

„Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a spus Andra în discuțiile cu jurnaliștii.

Andra și Cătălin Măruță se iubesc din 2005 și formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz-ul românesc. Pe atunci, atât prezentatorul TV, cât și artista, erau implicați în câte o relație. Cu toate acestea, în toamna acelui an, Măruță a apărut în videoclipul piesei „Băieții și fetele”, astfel că a fost împins, de multele întrebări ale celor din jur, să recunoască faptul că formează un cuplu.

Cătălin Măruță și Andra s-au căsătorit pe 23 august 2008 și au devenit părinți pentru prima dată pe 16 martie 2011, atunci când a venit pe lume fiul lor David.

În iulie 2015 s-a născut și cel de-al doilea copil al familiei Măruță, fetița Eva Maria.