mamaplus

Andra are probleme cu bona copiilor

-
//
27.03.2019

Cea mai mare frică a Andrei este că nu va putea fi un părinte bun. Vedeta a dezvăluit că ea este polițistul în casă și știe cum să se impună în fața copiilor.

mamaplus

Andra a povestit că momentan au o bonă foarte blândă. O altă femeie a avut grijă de copii înainte, aceea se impunea mai ales în fața lui David, care este ceva mai rebel.

„Cea mai mare frică a mea acum e… să nu reușesc să fiu un părinte bun. Acesta este examenul vieții mele. Este cel mai important din viața mea. Eu știu să cânt, dar am învățat să fiu părinte și îmi e teamă să nu greșesc undeva. Întreb în stânga și în dreapta. Da, eu am pus anumite reguli în casă. Eu sunt polițistul rău.

Eu sunt puțin mai dură. Mi-am asumat treaba asta, dar nu am avut ce să fac. (…) Temele, de multe ori cu bona e greu. David a simțit că e moale și încearcă să o domine. E foarte greu ca ea să se mai impună. E un om bun și blând. Dimineața, hai, militărie!

El întârzie de fiecare dată! Cu David am această problemă de trezire și pentru că doarme cu tati, Eva doarme cu mine. Ne-a plecat fosta bona care a fost precum a doua mamă. Mi-a crescut copiii, aveam încredere în ea. A venit a doua bonă care e un om extraordinar, dar nu a știut să se impună.

Cu bona noastră nouă a simțit că este blândă, care nu poate să îi spună pe un ton mai impunător. David seamănă cu mine!”, a spus Andra la Digi FM.