mamaplus

Anastasia Zavorotniuk a fost internată în stare gravă la reanimare

-
//
13.09.2019

Presa din Rusia anunță că actrița Anastasia Zavorotniuk a fost internată de urgență la reanimare în stare gravă. Boala de care suferă Anastasia a provocat apariția edemului cerebral. Medicii au stabilit diagnosticul: cancer cerebral în stadiu incipient. Familia și reprezentanții actriței nu au venit deocamdată cu comentarii.

mamaplus

Primele semne ale cancerului au fost depistate după ce Anastasia a născut-o pe fiica sa, Mila, în toamna anului trecut.

Menționăm că Anastasia a ajuns la spital acum două săptămâni, după ce s-a întors din Polonia, unde a urmat un tratament, care însă nu a avut rezultate pozitive.

Anterior, presa din Rusia a publicat în repetate rânduri zeci de articole în care se vorbea despre înrăutățirea stării de sănătate a artistei. La sfârșitul lunii august, Zavorotniuk a anulat toate spectacolele la teatrul unde activa, iar din aprilie a încetat să mai apară la evenimentele private. 

Imediat după asta, presa a început investigațiile, iar mai multe surse au declarat că artista ar suferi de cancer. Chiar și așa, reprezentanții ei infirmau zvonurile, argumentând că Anastasia ar fi ocupată cu obținerea cetățeniei SUA pentru copiii săi.  


Sursa: lenta.ru