mamaplus

Anastasia Zavorotniuk a fost externată din spital. Tratamentul nu mai are sens

-
//
13.01.2020

Anastasia Zavorotniuk a petrecut Anul Nou într-o clinică unde face tratament pentru cancer la creier. Teribilul diagnostic al vedetei a devenit cunoscut vara, iar acum medicii fac tot posibilul pentru a o trata pe Anastasia.

Zvonurile despre starea de sănătate a vedetei din Rusia apar cu o regularitate de invidiat. Astfel, acum o zi, jurnaliștii din Rusia au informat publicul precum că Anastasia Zavorotniuk a fost externată din spital, întrucât tratamentul său nu mai are sens.

Probabil, boala a ajuns într-un stadiu terminal, atunci când are loc suprimarea treptată a funcțiilor sistemului nervos central. În același timp, există o prognoză încurajatoare - se presupune că artista a fost trimisă acasă, pentru că s-a simțit mai bine și boala se retrage.

Mai târziu, a apărut o altă versiune, conform căreia rudele celebrității nu au bani pentru achitarea tratamentului costisitor - o zi de aflare într-o clinică de elită de boli oncologice costă aproximativ 100 de mii de ruble: jumătate din sumă este plătită pentru salonul de lux, din cealaltă jumătate are loc achitarea activităţii angajaţilor instituţiei medicale.