mamaplus

Anastasia Lazariuc, despre dramele prin care a trecut: „A fost o suferință foarte mare”

-
//
04.01.2020

Cântăreața Anastasia Lazariuc, în vârstă de 64 de ani, are o poveste de viață impresionantă. Deși pe scenă este mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele acestui zâmbet se ascund mari suferințe

Solista de muzică ușoară, admirată de fani atât pentru talentul său, cât și pentru felul în care arată, a acordat recent un interviu în care a povestit despre dramele prin care a trecut în viață, de la separarea de soț, la moartea tatălui său.

„Fostul soț nu știu dacă a acceptat viața asta a mea. Nu m-am recăsătorit pentru că nu am întâlnit bărbatul care să mă accepte. Copiii au suferit, a fost o suferință foarte mare. Am avut mare noroc de un destin bun, de public, de oameni buni.

Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică. Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei… și a început să plângă. Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate.

Muncea foarte mult, aveam casă, grădină, eram ca la țară. Când avea cineva nevoie de ajutor, ne duceam cu tot neamul să ajutăm”, a mărturisit Anastasia Lazariuc.