mamaplus

Ana Cernicova, disperată: ”E prima dată în viață când mă îmbolnăvesc cu așa ceva”

-
//
30.01.2020

Soprana Ana Cernicova a cam lipsit din vizorul publicului vreo câteva zile, iar urmăritorii de pe o rețea de socializare au asaltat-o imediat cu zeci de întrebări, fiind curioși dacă este în regulă. Se pare că artista suferă de o infecție respiratorie și a stat țintită la pat, în stare critică.

În fiecare zi aveam febra 39-40 și eram ca o legumă – nu puteam nimic să fac. Abia peste 4 zile am depistat cauza, care se numește pneumonie acută. Este pentru prima dată în viață când mă îmbolnăvesc cu așa ceva. Într-adevăr e tare greu să ai în fiecare zi febră. Îți trec niște gânduri prin cap și nu te gândești la bine. Mă gândeam numai la rău și-mi părea că gata – sfârșitul vieții. Chiar dacă îmi fac injecții în fiecare zi și posibil că am puțină febră, m-am machiat și m-am dus la un eveniment care era planificat.

Am tremurat foarte tare pe scenă și vocea îmi tremura... Dar, în aceste zile am înțeles cât de importantă este muzica în viața mea și că nu pot trăi fără ea. Nu știu care vor fi consecințele, dar dragii mei, aveți grijă de sănătatea voastră. Vă iubesc!”, a fost mesajul Anei Cernicova pentru toți cei care își fac griji pentru ea.

Mai mult, artista a mărturisit că este nevoită să-și facă singură injecțiile, pentru că îi este frică să-i facă asta altcineva, oricine ar fi: ”În fiecare seară și dimineață – cu antibiotic mă trezesc, cu antibiotic mă culc.”, a mai adăugat Ana.

Cu siguranță că susținerea admiratorilor și dorința de a reveni cu forțe noi în scenă o vor ajuta pe Ana Cernicova să-și revină cât mai curând posibil.