Alla Pugaciova și Maxim Galkin s-au cununat

Alla Pugaciova și Maxim Galkin s-au cununat

-
//
20.11.2017

Cei doi se cunosc de mult timp, sunt căsătoriți de mult timp, în jur de 6 ani, mai mult, au împreună doi copii, Harry și Liza. Abia acum, Pugaciova și Galkin au decis să se cunune. Nu au anunțat și nici nu au afișat evenimentul, de aceea a fost o mare surpriză pentru toți.

Galkin a postat un video de la cununie cu descrierea:

"Avem un eveniment plin de bucurie! Ne-am cununat.”

Ceremonia a avut loc într-o biserică din suburbia Moscovei. Alături de miri au fost cele mai apropiate persoane. Mirele a purtat un costum clasic, negru, iar mireasa a înlocuit tradiționala rochie albă cu una întunecată la culoare, la fel ca și voalul.

Se pare că aceasta nu este singura veste. Cu un an și jumătate în urmă, Galkin a acceptat ortodoxia, de dragul soției sale. Însă, a făcut anunțul abia acum:

"Am fost botezat într-o biserică mică și modestă. Am decis să fac acest lucru conștient. Dacă iubești o persoană - de ce nu? Este bine să fie aceeași credință în familie. Fratele meu și familia lui sunt ortodocși, tatăl meu a fost ortodox. Alla și copiii noștri- la fel. Deci, ce pot să fac?”

Alla Pugaciova și Maxim Galkin s-au cununat

Pentru Pugaciova, aceasta nu este prima cununie. Acum 20 de ani, artista a trecut prin aceeași ceremonie cu Filip Kirkorov. Din această cauză, pe rețelele sociale au apărut mesaje cu condamnări, însă Galkin le-a respins pe toate.

Alla Pugaciova și Maxim Galkin s-au cununat

Sursa: ofigenno.com