Alexandru Lozanciuc supărat foc pe Ionel Istrati

Alexandru Lozanciuc supărat foc pe Ionel Istrati

-
//
26.11.2014

Puţini ştiu că melodia lui Ionel Istrati, “Eu numai, numai”, care a spart topurile cu doi ani în urmă, este semnată de Alexandru Lozanciuc. Compozitorul susţine că tânărul interpret îşi atribuie meritele lui, de aceea nu vrea să-i mai semneze melodii.

Alexandru Lozanciuc supărat foc pe Ionel Istrati

„Ce mă interesează pe mine cum i-a sta lui după ce spun ceea ce cred! El încă este copil, dar dacă şi s-o mânia, e treaba lui. Apropo, m-a rugat Ionică să-i mai scriu o melodie, dar eu i-am zis: Tu în ultimii doi ani, ai imprimat cinci piese cu alţi compozitori şi văd că succesul nu este la fel ca după ce ai lansat „Eu numai, numai”. Nu au priză, dacă e să vorbim pe şleau. Aşa că i-am spus verde-n ochi: mai mult nu-i scriu nimic pentru că oriunde s-ar duce spune că melodia mea este scrisă de el, iar acest lucru m-a jignit. Mai mult nu am nevoie de aşa colaborări. Şi alţii mi-au mai spus că nu-i frumos cum procedează Ionică, însă până la urmă e treaba lui”, a spus compozitorul, pentru apropomagazin.md.

Întrebat dacă mai ţine legătura cu Ionel Istrati, compozitorul a spus că acesta l-a contactat chiar zilele trecute pentru a-i spune că doi artişti kazahi au realizat un cover la melodia „Eu numai, numai”. După ce a urmărit clipul postat pe internet, muzicianul s-a declarat încântat de ce a văzut.

„I-am urmărit atent şi vreau să recunosc că tare mi-a plăcut ce au făcut aceşti băieţi. Cântă tare bine, dracii! Apropo, nu-mi place videoclipul lui Ionel, pentru că arată acolo vaci şi fete cu porumb în mână. În schimb, ce am văzut în filmuleţul kazahilor chiar mi-a plăcut: deşi nu înţeleg despre ce cântă, clipul e mai aproape de ce am scris eu”, a adăugat Alexandru Lozanciuc, pentru apropomagazin.md.