mamaplus

Alex Smaili, inițiatorul unui proiect de caritate

-
//
15.02.2019

Alex Smaili este un tânăr ambițios care s-a implicat mereu în actele de binefacere, încurajând oameni cu diverse probleme de sănătate. În acest sens, Alex a creat și o platformă de caritate cu scopul de a sensibiliza societatea să doneze online pentru vindecarea persoanelor care suferă de cancer.

Alex Smaili a hotărât să ofere sprijin familiilor, ale căror rude suferă de cancer. Împreună cu colegii săi, tânărul luptă din răsputeri pentru viaţa oamenilor bolnavi, colectând sume impunătoare de bani pentru ca medicii de peste hotare, care au reușit să salveze multe vieți omenești, să facă minuni și în alte cazuri.

„Ne-am adunat speranțele și motivația de a face ceva frumos și împreună am creat o familie, o familie ce ajută persoanele bolnave de cele mai dese ori de maladii severe ce necesită tratamente costisitoare în străinatate. Din păcate tot mai des aud cuvântul „cancer” - este greu de pronunțat, dar și mai greu este să lupți cu această maladie, ceea prin ce trece un bolnav este puțin spus durere, este ceva inexplicabil pentru o persoană sănătoasă. Îmi place să văd oameni normali, echilibraţi şi fericiţi în jurul meu şi ori de câte ori este nevoie, mă implic acolo unde e necesar. Am această pornire de a mă duce către lucrurile care nu merg şi să pun umărul ca să le fac să meargă.”, spune tânărul.

Cei care doresc să susțină proiectele inițiate de către Alex Smaili și echipa lui, pot face o donație sau să solicite ajutor direct pe platforma: www.donate.plus.