mamaplus

Al Pacino a fost părăsit de iubita tinerică, pentru că e prea bătrân și îi cumpăra doar flori

-
//
19.02.2020

Actorul Al Pacino care în aprilie va împlini 80 de ani, traversează momente dureroase și umilitoare, după ce iubita brunetă și drăguță, cu 39 de ani mai tânără, l-a părăsit, povestind explicit de ce a ales să renunțe la actorul de la Hollywood. Meithal Dohan a dezvăluit că nu a mai putut suporta diferența de vârstă prea mare și faptul că legendarul cineast era zgârcit.

”Am încercat să neg cât am putut, dar ce să mai, el e deja un om bătrân. Diferența de vârstă este mare, da. Așa că, cu toată dragostea din lumea, nu a mai mers”, a povestit fără perdea fosta iubită a lui Pacino.

Ca și cum nu era deja suficient de umilitor pentru actor, femeia a continuat șirul dezvăluirilor cu o declarație care te face să-ți pui mâinile la ochi.

”Îmi cumpăra doar flori. Cum aș putea să spun mai politicos că nu-i plăcea să cheltuiască bani?”, a declarat Meithal Dohan despre actorul pe care îi consideră, cu alte cuvinte, zgârcit.

Ironia sorții este că Al Pacino s-a îndrăgostit atât de tare în 2018 de Meithal Dohan, încât și-a părăsit iubita de la acea vreme, pe Lucia Sola, de 43 de ani, pentru aceasta.