mamaplus.md

Adolescentă de 13 ani, însărcinată de la fratele de 24 de ani

-
//
18.01.2019

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu sora sa mai mică, de numai 13 ani.

mamaplus.md

Incestul a ieșit la iveală după ce mama celor doi a descoperit că fata a rămas însărcinată, transmite realitateadeconstanta.net.

Potrivit polițiștilor constănțeni, mama celor doi, în vârstă de 50 de ani, a descoperit la un moment dat că fiica sa avea întârzieri ale ciclului menstrual. 

Ea a dus-o pe copilă la un control medical, constatând astfel că adolescenta era însărcinată, în 19 săptămâni. Femeia a aflat astfel că tatăl copilului este chiar fratele fetei, un tânăr de 24 de ani, și a mers la Poliție. 

„La data de 16 ianuarie, o femeie, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a sesizat faptul că fiul ei, de 24 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu fiica ei, respectiv sora bărbatului în cauză, o minoră, în vârstă de 13 ani”, au precizat polițiștii constănțeni.

Tânărul a fost reținut, joi, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul Poliției Județene Constanța. În cursul acestei zile el va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.