mamaplus

Adele și-a afișat silueta impresionantă la petrecerea post-Oscar dată de Beyonce

-
//
13.02.2020

Adele slăbește văzând cu ochii! Cântăreața britanică și-a afișat noua siluetă la petrecerea organizată de Beyonce și de Jay-Z, după Gala Oscar.

Adele a arătat senzațional într-o rochie mulată, animal print. Vedeta a slăbit peste 40 de kilograme până acum, datorită regimului alimentar și sportului. Ea a consumat doar câte 1000 de calorii pe zi, care proveneau din sucuri de legume și fructe, și s-a antrenat cu cei mai pricepuți instructori.

Astfel, cântăreața a făcut senzație duminică seara la petrecerea de la Chateau Marmont, locul de joacă preferat al celebrităților de la Hollywood.

mamaplus

La petrecerea lui Beyonce și a lui Jay Z și-au mai facut apariția vedete precum Reese Witherspoon, Rihanna, Charlize Theron, Natalie Portman, Michael B. Jordan, Kanye West, Travis Scott Sean ‘Diddy’ Combs, clanul Kardashian și Jessica Alba. Petrecerea a fost una exclusivistă, unde gradul de securitate a fost la cote maxime. O jurnalistă poloneză care a reușit să se strecoare la petrecere a povestit, pe contul ei de Instagram, că la eveniment erau maxim 200 de persoane, într-un spațiu restrâns, cu cea mai bună muzică, iar fotografiatul era interzis.

”E o petrecere la care toți pot să facă ce vor, să se relaxeze sau să petreacă nebunește”, a mai povestit jurnalista străină, care a reușit să se fotografieze cu Adele.