mamaplus

Acces Imobil a adus magia sărbătorilor de iarnă în casele copiilor din satul Rădoaia

-
//
09.01.2020

Anul acesta, echipa Acces Imobil s-a alăturat campaniei inițiate de familia Druță din satul Rădoaia, raionul Sângerei, și anume prin pregătirea și împărțirea cutiilor cu cadouri pentru copiii din familiile social-vulnerabile din această localitate.

Remarcând o postare pe o rețea de socializare, cu un mesaj emoționant din partea Mariei Druță, ne-am decis să ne implicăm și noi în această campanie socială de a dărui un zâmbet copiilor din satul Rădoaia. Astfel am pregătit cu întreaga echipă 20 de cutii cu cadouri: haine, produse de igienă, jucării, cărți, dulciuri etc. 

Astfel, împreună cu familia Druță, dar și datorită aportului mai multor oameni de bună credință am reușit să ajungem într-o zi la 63 de copii, care au rămas încântați că i-a vizitat Moș Crăciun.

Mai jos puteți vedea câteva momente surprinse în această campanie frumoasă.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus

Copii sunt cei care aduc fericire și bucurii părinților și au nevoie de susținere și curaj, dar sunt cazuri când copii sunt cei care luptă și sprijină proprii părinți. Copii care dau dovadă că sunt mai mari decât vârsta lor fragedă, au speranță și mai cred că viața este minunată, în pofida tuturor dificultăților.

Să dăruiești e simplu. Moș Crăciun poți fi chiar Tu!