Supă minestrone cu fasole verde

Supă minestrone cu fasole verde

-
//
15.03.2016

Supă minestrone cu fasole verde

MOD DE PREPARARE

  1. Curățați ceapa, usturoiul și morcovul. Tăiați ceapa și morcovul cubulețe nu prea mari, tocați mărunt usturoiul. Tulpina de țelină tăiați-o pai subțire. Curățați de semințe ardeiul chili și tocați-l mărunt.
  2. Încălziți într-o oală largă uleiul de măsline și adăugați usturoiul și ardeiul iute. Amestecând, prăjiți până începe să emane aroma specifică, aproximativ 1 min. Adăugați ceapa, morcovul și țelina și prăjiți legumele la foc mic până se înmoaie, aproximativ 15 min.
  3. În acest timp, curățați ardeii grași de semințe și tăiați-i cubulețe. În același mod tăiați și zucchini. Fasolea verde tăiați-o bucățele nu prea mari.
  4. Puneți în oală legumele tăiate și lăsați să fiarbă 5 min. Adăugați fasolea, ardeii, zucchini împreună cu busuiocul uscat, amestecat.
  5. Turnați în oală 1,5 litri de apă clocotindă, sărați și aduceți la fierbere. Fierbeți minestrone 10 min. la foc mediu. Legumele trebuie să fie fierte, dar să rămână crocante.
  6. Tocați mărunt pătrunjelul și adăugați-l în supă împreună cu sosul pesto. Condimentați cu piper, amestecați și serviți imediat.

Supă minestrone cu fasole verde

Sursa