Reţeta zilei: Carne de vită cu gutuie

Reţeta zilei: Carne de vită cu gutuie

-
//
09.01.2015

Reţeta zilei: Carne de vită cu gutuie

Mod de preparare:

Prelucraţi carnea, tăiaţi-o bucăţi săraţi-o, piperaţi-o, prăjiţi-o pînă se formează o coajă rumenă, iar cînd e aproape gata se adaugă făina, se prăjeşte cu carnea, se pune toată masa în ceaun, se toarnă apă fierbinte sau bulion, se sară se piperează, se fierbe înăbuşit pînă devine moale. Gutuile se spală, se taie în 2-4-6 părţi (în dependenţă de mărime), se scoate mijlocul cu seminţele, se taie felii, se prăjesc pînă devin roz, se adaugă în carne se pune capacul şi se dă la cuptor, se lasă pînă e gata.

Reţeta zilei: Carne de vită cu gutuie

Sursa