Rețetă de post: foietaj cu măsline și roșii

0
//
09.04.2019

Acest foietaj cu roşii cherry şi măsline este foarte uşor de preparat. Săţioasă şi apetisantă, rețeta este perfectă pentru cei care ţin post, dar cu siguranță toţi din familia ta o vor iubi. 

Ingrediente:

  • 500 g aluat foietaj de post;
  • 200 g roşii cherry;
  • 200 g măsline negre;
  • 1 linguriţă oregano uscat;
  • 2-3 rămurele busuioc proaspăt;
  • 30 ml ulei de măsline;
  • sare, piper, după gust.


Mod de preparare:

Tai aluatul în dreptunghiuri. Speli roşiile cherry şi le tai în jumătăţi. Le pui într-un castron, torni uleiul de măsline şi adaugi măslinele negre. Condimentezi cu sare, piper negru şi oregano uscat. Amesteci legumele.

Într-o tavă cu hârtie de copt, pui bucăţile de aluat, peste care aşezi legumele. Dai tava la cuptorul încins la 180 de grade, 15-20 de minute, până se rumeneşte aluatul. La final decorezi cu frunze proaspete de busuioc.

Sursa