mamaplus.md

8 tați celebri, care își cresc singuri copiii

0
//
30.04.2014

Care sunt asemănările dintre Cristiano Ronaldo, Jamie Foxx și Filip Kirkorov? Toţi aceştea, îşi educă copii singuri. Dacă ar trebui să numesc mamele-celebre singure, mi-aşi aminti o duzină de nume - dar cum rămîne cu bărbaţii care îşi cresc copii singuri?

Materiale secrete

Frumoşi și de succes dar foarte singuri? De ce Ronaldo și compania au folosit serviciile mamelor surogat? Speculații la această temă sunt o mulţime, aşa că haideţi să ne amintim unele fapte și bârfe .

Unul dintre cei mai buni jucători de astăzi Cristiano Ronaldo a devenit tată în urmă cu doi ani. O femeie neidentificată i-a născut un băiat, care a fost numit Cristiano. În acel moment, sportivul se întâlnea deja cu Irina Şeic, ceea ce a  dat naștere unor ipoteze absurde. De exemplu, idila cu  Şeic a fost necesară pentru a ascunde preferințele homosexuale ale lui Ronaldo. Numai cum nu este numit, tînărul care nu se grăbeşte să se căsătorească!

În locul mamei: 8 tătici singuratici şi celebri

Printre tații star, care au apelat la serviciile unei mame surogat, cel mai celebru exemplu - Filip Kirkorov. Interpretul, care  de atâta timp "fierbe" în show-business, încît și naşterea copilului s-a transformat într-un eveniment de calibru- pop, anunțând despre faptul că va fi tată în cadrul unei emisii TV  și în timpul concertului său.

În locul mamei: 8 tătici singuratici şi celebri

În luna noiembrie a anului trecut, în familia lui Filip Bedrosovici s-a născut o fiică Alla Victoria iar  vara trecută un fiu - Martin Cristian.  Puțini oameni au luat această declarație în serios şi numai după o fotografie cu copilul la botez, au crezut în existența fiicei.

Nu din proprie dorinţă

În timp, ce unele celebrităţi au experimentat bucuria  paternității cu ajutorul mamelor surogat, alții își cresc copiii singuri, din cauza decesului soției.

Mulți ani în urmă, întreaga țară, cu respirația tăiată, urmăreau povestea tragică a lui Constantin Habenskii și a Anastasiei Smirnova. După nașterea fiului Ivan, soției actorului celebru i s-a depistat o tumoare pe creier. Din păcate, medicii nu au putut-o salva pe Nastia. Părinții Smirnovei trăiesc în Statele Unite și au vrut să-l ia pe Vania peste ocean, dar băiatul a rămas cu tatăl său.

În locul mamei: 8 tătici singuratici şi celebri

Taţi singuratici sunt şi printre actorii din vechea gardă. În vârstă de 70 de ani, Alexander Kaliaghin, starul filmului " Bună ziua, eu sunt matuşa ta" și -a pierdut soția în timpul filmărilor legendare din comedia sus numită și a devinit în următorii șapte ani tată și mamă pentru fiica Xenia. Actorul a fost norocos şi a creat o familie fericită pentru a doua oară, s-a căsătorit cu o colegă Eugenia Gluşenko.

În locul mamei: 8 tătici singuratici şi celebri

Leonid Bronevoi, cel care l-a jucat pe Muller în filmul " Şaptesprezece momente ale primăverii", cinci ani  a educat micuţa sa fiică singur, după moartea soţiei. În loc să afirme public că el este un tată singur, actorul mergea într-un parc din Moscova pentru a juca la bani domino. Astfel, el a câștiga o creștere de salariu la modestul venit de la teatru.

În locul mamei: 8 tătici singuratici şi celebri

Se caută o mamă

Unii tați celebri nu au noroc cu femeile, astfel ei încearcă să înlocuiască pentru copii ambii părinţi.

Astfel, "premiat cu Oscar", actorul Jamie Foxx are o fiică , Corinne Bishop, pe care o educă de unul singur. Părinții fetei de 17 de ani, nu sunt căsătoriți oficial  și despre mamă aproape nu se știe nimic. Într-un interviu cu vedeta filmului " Django eliberat ", a povestit despre cazurile speciale, care se întâmplau cu el, de multe ori cînd ieşia în public cu Corinne:

 "Știți, de multe ori suntem vînaţi de paparazzi și apoi apar titluri de felul:" Jamie Foxx a fost văzut în compania unor femei tinere și frumoase".

În locul mamei: 8 tătici singuratici şi celebri

Într-o postfață aş vrea să vă aminteasc istoria legată de tatăl deja decedat, Michael Jackson. Cîntăreţul a fost tatăl a trei copii, Prince și Paris (copii din prima căsătorie cu asistenta Debbie Rowe) și Prince II ( Blanket a fost mamă surogat, însă numele ei a rămas necunoscut). Artistul le-a lăsat toată averea lui, dar tutore a numit-o pe mama lui - Katherine.

În locul mamei: 8 tătici singuratici şi celebri

Dar imediat după moarte sa, rudele cîntăreţului au început o luptă publică dezgustătoare pentru averea sa, custodia copiilor, precum și impactulul asupra mamei lui Jackson. Bogăția și familia numeroasă cu copii mulți - cu adevărat un amestec exploziv.

Și nici nu putem trece cu vederea fără să vă povestim despre Al Pacino, care e la vârstă de 72 de ani şi care, probabil, nu va părăsi rândurile de burlaci de la Hollywood. Actorul poate fi văzut de multe ori cu fiica cea mare -Julia (apar împreună la diverse evenimente) și gemenii Anton şi Olivia - aceste fotografii îi miră pe alții.

În locul mamei: 8 tătici singuratici şi celebri

Al spune: "A avea copii - este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viață."