Când era însărcinată, Olga nu a găsit o varietate largă de produse pentru bebeluși în magazinele din Moldova, tocmai de aceea a decis să creeze hăinuțe pentru cei mici după propriul său plac. Astfel, tânăra mămică procură stofe de cea mai înaltă calitate, cu printuri colorate, jucăușe și stilate și realizează coconi, rompere, dar și bentițe în stil american de toată frumusețea.

mamaplus

Ești designer de profesie? 

Am un curs de croitorie încă de prin anii de școală, realizându-mi astfel pasiunea de a crea, pe care o aveam de mică. Mă uitam cum cosea mama și făcem și eu hăinuțe pentru păpuși. Abilitățile de designer și gustul estetic în alegerea modelelor s-au dezvoltat în timp, urmând această activitate creativă.

De ce anume hăinuțe pentru copii? Când și cine te-a impulsionat să creezi Monbebe? 

Toate ideile bune apar la timpul potrivit cred eu, așa a fost și în acest caz. Totul a început de la coconi, eram însărcinată și ca orice viitoare mămică pierdeam ore întregi în magazinele pentru copii ca să mă asigur că procur tot de ce are nevoie un bebeluș.

De la multe prietene am auzit că într-un cocon bebelușii dorm mai liniștit, dar în magazine nu am găsit nimic pe gustul meu. Atunci am decis să cos singură unul.

A ieșit destul de fin și comod în exploatare și aflându-mă în concediu de maternitate, am decis să propun și altora să încerce să-și adoarmă bebelușii în coconii mei. Astfel a apărut MonBebe.

mamaplus

Ce piese vestimentare și accesorii pentru cei mici putem găsi în colecțiile tale?

Cu toate că produsele de bază totuși rămân coconurile, acum, în timpul verii, am decis să înfrumusețez micile prințese ale Chișinăului cu rompere și bentițe de vară.

Ce stofe folosești la crearea ținutelor și de unde le procuri?

Fiecare set de cocon este cusut ca pentru copilașul meu, de aceea am ales cele mai frumoase și naturale stofe. Țesăturile sunt aduse de peste hotare, este bumbac moale, perfect pentru pielea bebelușului, coconurile având toate cusăturile în afară.

Ce te inspiră să creezi ținute atât de frumoase și colorate?

Dragostea de mamă, un pic de fantezie și dorința de realizare ca femeie mă inspiră să creez tot ceea ce vedeți pe pagina MonBebe.

mamaplus

Cum ai putea caracteriza creațiile tale?

Fiecare produs este cusut manual, cu mare atenție la detalii, depun toată dragostea față de copilași la crearea fiecărui cocon sau bentiță și mă bucur enorm de mult când mămicile îmi trimit poze cu copilașii lor în creațiile mele - aceasta mă inspiră să continui să creez.

Cum ar putea face o comandă potențialii clienți?

Pentru a face o comandă, este necesar să scrieți un mesaj pe pagina de Facebook sau Intagram 

Care sunt planurile tale pentru viitor? Vei deschide un magazin?

Mi-aș dori în viitor să deschid un loc de suflet, unde mămicile ar veni nu doar să procure un cocon, dar și să poată bea o cafea, schimba un scutec bebelușului și proba pe loc produsele. Mi-aș dori să păstrez din farmecul maternității și în vitrina unde vor sta creațiile mele. 

mamaplus