Dacă te-ai plictisit de obișnuitele genți croșetate, care deja sunt prezente în garderoba fiecărei fashioniste, poți opta pentru una mai deosebită, creată de meșterița Marina Sîrbu. Tânăra mămică îți propune mai multe modele de poșete, una mai deosebită ca alta.

mamaplus

Care e povestea genților create de tine?

Fiind de câțiva ani în concediu de maternitate, am început să creez manual mai multe lucrări: căciulițe croșetate, tablouri brodate, dar anume portul nostru popular a fost cel care m-a inspirat să realizez o geantă în acest stil.

Ce experiență ai în domeniu croitoriei sau a designului?

Am studiat informatică, contabilitate. Am lucrat în domeniul bancar, dar nu am studiat nici croitorie și nici design. Nu am experiență, dar încerc să aflu în fiecare zi tot mai multe detalii și să devin cea mai bună versiune a mea în acest domeniu.

De unde ai învățat această îndeletnicire?

Croșetatul în viața mea își are rădăcinile încă din copilărie. Mama și bunicile mele mi-au insuflat dragostea pentru această îndeletnicire.

Care este sursa ta de inspirație?

Sursa mea de inspirație sunt anotimpurile, culorile ținutelor, clientele și tot ce mă înconjoară, mă refer aici nu numai la genți, dar și la alte lucrări pe care le creez.

mamaplus

Cât timp îți ia să faci o geantă cap-coadă și cât costă?

Pentru a croșeta o geantă, am nevoie de 3-4 zile. Mai întâi o croșetez, apoi o brodez și în final îi cos căptușeala. Prețul unei genți depinde de mărime, începând de la 400 de lei, deoarece materia primă e foarte scumpă la noi.

Ce categorie de femei cumpără, de obicei, aceste genți create manual?

Creez gentuțe pentru toate vârstele. Am avut și cliente mai mici, și adolescente, și trecute de 35-40, chiar și de 50-60 de ani. Încerc să satisfac orice cerință.

Ce creații mai putem găsi în atelierul tău?

Pe lângă genți, mai brodez tablouri, folosind tehnica StringArt, felicitări în tehnica Quilling. Croșetez și coșulețe pentru depozitarea lucrurilor, care sunt și niște piese deosebite de decor.

Cine te-a susținut de la început și ai vrea să-i mulțumești pentru asta?

Mă susțin toți membrii familiei, cărora și vreau să le mulțumesc! De asemenea, le datorez mulțumiri tuturor clienților pentru  comenzi și pentru încredere.

Cum pot face o comandă potențialele cliente?

Clienții mă pot găsi pe rețelele de socializare: Facebook și Instagram.

mamaplus