Maria este o tânără mămică care a cochetat cu mai multe activități creative, însă s-a oprit la croșetarea păturilor plăcute la atingere, create cu multă dragoste pentru bebeluși, copii și maturi. Pentru că ne așteaptă o toamnă răcoroasă, trage cu ochiul la creațiile meșteriței și achiziționează-ți o cuvertură de toată frumusețea!

mamaplus

Când ai început să împletești pături și cum ți-a venit ideea?

De ani buni încerc diferite idei pe care le execut mereu cu suflet. Am fost prima şi am realizat peste câteva mii de brelocuri pentru maşină cu textul "Ai grijă la volan! Cineva drag te aşteaptă acasă… apoi au urmat invitații, plicuri, felicitări, brazi decorativi... În 2016 am descoperit tehnica quilling, iar prima comandă a fost expediată în Canada şi atunci am înțeles că munca mea este apreciată. De când am rămas însărcinată, mă tot gândeam la o idee, cum să combin utilul cu plăcutul în concediul de maternitate. Nopțile nedormite lângă fetița mea, Delia, se transformau în planuri mărețe ca într-o dimineață să mă trezesc cu această idee de pături.

Cine sau ce te-a inspirat?

It's all about Delia. Ea este muza mea.

Această îndeletnicire reprezintă un mod de a obține profit sau este doar o pasiune pentru tine?

De la pasiune la profit. Ideile mele sunt la început de cale, iar dacă voi reuşi să capăt încredere și munca mea va fi apreciată, cu siguranță voi monetiza pasiunea. Pentru început sunt doar investiții.

Cât timp necesită împletirea unui produs?

Am păturele express, pe care le execut timp de câteva ore. Vorbind în linii mari, împletirea unei pături îmi ia cam o săptămână. Însă, iarăşi, tot ce fac acum e cu permisiunea mini boss-ului meu.

Ce tip de materie primă folosești la crearea păturilor?

Un fir de ață de calitate înaltă, mega moale, foarte plăcut la atingere şi care nu provoacă alergii celor micuți.

mamaplus

Cât costă, în medie, o păturică pentru bebeluși?

Prețurile diferă, de la mărime la complexitate. În medie, o păturică de mărimea 1x1m, într-o singură nuanță, costă doar 450 de lei.

Unde putem admira lucrările tale?

Pe pagina mea de Instagram: marry_meoww, acolo preiau şi comenzile.

Ce planifici să mai creezi în viitor, pentru a-ți mări colecția?

Am planuri mărețe, pe care le voi prezenta în curând pe pagina mea de Instagram. Pentru a fi în pas cu toate noutățile, follow me.

Ce sfat le-ai putea oferi mămicilor care-și doresc să înceapă o activitate creativă?

Când începi să pui bazele unei activități, trebuie să te aştepți că te vei confrunta cu incertitudini financiare şi personale. Începutul unei activități poate fi foarte greu. Investiții de timp și energie, concurență agresivă, însă nimic nu ar trebui să ne oprească din calea realizării visurilor!

mamaplus