De când a apărut pe lume fiica sa, Denisa, meșterița Inna Bulgac este mai inspirată să creeze diverse accesorii pentru micile prințese. Aceasta și-a transformat pasiunea într-o mică afacere, care-i aduce satisfacție și multe emoții pozitive din partea clientelor.

mamaplus

Când și cum ți-a venit ideea să realizezi lucrări hand made?

Pasiunea pentru crearea lucrurilor hand made a apărut încă de când eram mică. De când mă știu, mereu am meșterit câte ceva. Vedeam un lucru și dacă îmi plăcea, îmi spuneam că eu tot îl pot face și, desigur, îmi reușea. Toți îmi ziceau că am mâinuțe de aur și asta mă motiva foarte mult. Lucrul manual, cu ani în urmă, pentru mine însemna împletit cu cârligul. Cel mai mult îmi plăcea să croșetez botoșei pentru bebeluși. Când o vedeam pe mămica împletind cu andrelele, nu-mi imaginam că voi putea și eu vreodată, însă mai târziu am înțeles că pentru mine imposibilul e posibil, astfel înlocuind cârligul cu andrelele.

În mine s-a renăscut o nouă dragoste pentru hand made și anume pentru confecționarea accesoriilor pentru fetițe, de când s-a născut micuța mea Denisa. Fetița mea e inspirația mea, de aceea am dat și denumire accesoriilor DeniBant. Ea este prima care pune pe cap noile accesorii. 

mamaplus

Ce produse putem găsi în atelierul tău?

În atelierul meu puteți găsi accesorii atât pentru fetițe, cât și pentru mămicile lor, seturi căciulă+fular tricotate, însă la moment cele mai solicitate sunt bentițele din tricotaj și accesoriul în vogă: turbanul. 

De unde te inspiri?

Sigur că internetul rămâne a fi cea mai bună sursă, dar niciodată nu preiau, ci doar mă inspir.

Modelele pe care le realizez sunt rezultatul combinației dintre imaginația mea și cerințele clientelor. Inspirația o găsesc în orice se învârte in jurul meu.

De unde cumperi materia primă?

Materia primă o procur  de la magazinele destinate hand made-ului, dar mai fac și comenzi la magazinele online.

Cât costă, în medie, o bentiță cochetă, un turban sau un cerc creat manual?

Prețurile pentru accesoriile mele sunt diferite și accesibile. În medie, o bentiță costă 70 de lei, turbanele: 170 de lei.

mamaplus

Vinzi doar ceea ce creezi sau realizezi și lucrări la comandă?

De obicei realizez modele după imaginația mea. Oricare altă comandă  pentru mine e o provocare, dar oricum îndeplinesc orice cerință a clientelor, făcând asta cu mult suflet. De cele mai dese ori se comandă modelele existente, însă dacă clienta își dorește modificări, atunci le facem așa încât să iasă ceea ce și-a dorit.

Cine sunt clienții tăi?

Mămicile cu copilași de diferite vârste, începând cu nou-născuți. Mulțumirile și cuvintele frumoase din partea clienților mei, îmi dau puteri să merg mai departe.

Cum pot face o comandă potențialii clienți?

Clienta îmi arată ce și-ar dori să comande, după care discutăm orice detaliu, începând cu modelul, culoarea și terminând cu vârsta. Comanda se realizează în 2-7 zile, în funcție de ce își dorește. Mămicile mă pot contacta pe paginile de Facebook sau Instagram.

mamaplus