Elena Vornic este mama a două fetițe, Beatrice și Amelia. Chiar dacă sunt micuțe, acestea sunt pasionate de fashion și pozează ca niște modele profesioniste. Timp de 2 ani, fiicele Elenei au adunat peste 20.000 de urmăritori pe Instagram, care zilnic le apreciază pozele și le “scaldă” în complimente.

mamaplus

Fetele tale sunt vedete pe Instagram. Ai planificat acest lucru sau a venit totul de la sine?

Nu am făcut-o cu vreo intenție, a venit totul de la sine. Am intrat în ritm, iar acum și ele abia așteaptă să fie fotografiate și adoră să pozeze cochet.

Cât de des publici fotografii cu fetițele pe Instagram?

Foarte des, dacă am timp, chiar în fiecare zi, pentru că am un portofoliu tare bogat cu fotografiile lor.

Care poze au cel mai mare impact?

Cele mai like-uite fotografii sunt cele în care fetele dorm. Totuși, nimic nu se compară cu gingășia pe care o emană un copil în timpul somnului. Prietenii noștri virtuali adoră astfel de poze.

Cine le fotografiază și redactează pozele fetelor?

Eu sunt cea care stă în spatele pozelor fetițelor mele și monitorizez tot procesul. Până la urmă, mama știe cel mai bine ce fotografii să publice, în ce să le îmbrace și ce locuri să aleagă pentru a le poza.

mamaplus

Câte fotografii faci pe zi până când selectezi una reușită?

La început făceam în jur de 50 de poze ca să aleg una bună, acum deja ne încadrăm în aproximativ 10. Beatrice, fiica mai mare, știe deja cum să pozeze și o face ca o adevărată profesionistă.

Cum și în cât timp ați reușit să adunați peste 20.000 de urmăritori?

Nu am avut un scop, nici n-am visat să ajung la așa cifre, dar se pare că pozele fetițelor mele sunt pe placul mai multor persoane, dacă timp de 2 ani am reușit să ajungem la acest număr impunător.

Câte ținute au fetele în garderobă, de reușiți să alcătuiți atâtea look-uri?

Fetele au garderoba la fel de mare ca și a mamei, tocmai de aceea mi-e foarte simplu să le asortez ținutele și să obțin look-uri impecabile. Pentru că nu prea găsesc haine potrivite în magazinele de la noi, prefer să fac shopping peste hotare.

Fiica mai mare face modelling sau planifici să-i creezi o carieră în acest domeniu?

Beatrice a defilat de câteva ori în hăinuțele brandurilor autohtone, a pozat și pentru o revistă din Turcia. La moment nu planificăm o carieră în modelling pentru ea, ne dorim să crească și să-și aleagă singură ce ar vrea sa facă în viitor, noi doar o vom susține.

mamaplus

Sursa: Mamaplus.MD